Soininen aluemestariksi futsalissa

Torstai 9.4. Myllypurossa pelattiin pääkaupunki seudun 4.-6.-luokkalaisten aluemestaruus futsalissa. Jokaisessa pelissä tytöt pelasivat ensin 7 minuuttia toisen joukkueen tyttöjä vastaan. Sitten pojat pelasivat samoin poikia vastaan, sen jälkeen tytöt uudestaan ja pojat uudestaan samaa joukkuetta vastaan. Lisäksi jokaisen jakson lopuksi oli rangaistuspotku kummallakin joukkueella. Potkaisijan piti olla joka kerta eri.

Voitimme kaikki pelit. Ensimmäiset pelit olivat helpompia. Voitimme ne numeroin 16-5 ja 3-12. Semifinaali ja finaali olivat vaikeampia. Pelit voitettiin pitkälti tyttöjen maaleilla, koska Soinisen tytöt olivat niin taitavia. Yhteensä Soininen teki 42 maalia! Päivästä tuli pitkä ja rankka. Se oli kivaa kun meidän koulu kannusti tosi paljon. Meillä oli hyvä yhteishenki ja sillä me päästiin voittoon!